Volledig scherm
© Nicolette Kluijver met haar man Joost. ANP Kippa

Nicolette Kluijver kondigt scheiding aan

Nicolette Kluijver (34) heeft gisteravond laat op Instagram bekendgemaakt te gaan scheiden van Joost Staudt. ‘We zullen de beste vriendjes blijven', schreef de presentatrice onder een foto met een quote. Het bericht is inmiddels door Kluijver verwijderd. 

‘Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan', viel er gisteravond te lezen op het account van de blondine. Middels die quote maakte Kluijver bekend te gaan scheiden van chirurg Joost Staudt. Het verdrietige nieuwtje was echter weer binnen een mum van tijd verwijderd van haar account. 

In 2016 liet Kluijver in een interview met Grazia weten het lastig te vinden om monogaam te blijven. Tóch was ze toen van mening dat scheiden geen optie is. ,,Ook al gaat hij nu met twee secretaresses, of twee verpleegsters in de lift, dan moeten we daar gewoon uitkomen. We hebben drie kleine kinderen samen, dus in mijn hoofd is uit elkaar gaan echt geen optie", zei ze daarover.

Kluijver en Staudt hebben drie kinderen: dochter Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. De twee gaven elkaar in 2012 het jawoord. 

Het management van de presentatrice laat weten later vandaag met een statement naar buiten te komen. 

Volledig scherm
De inmiddels verwijderde post van Nicolette Kluijver. © Instagram
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.