Nicki Minaj.
Volledig scherm
Nicki Minaj. © Evan Agostini/Invision/AP

Nicki Minaj heeft spijt van 'abrupte afscheidstweet'

Nicki Minaj vindt haar tweet waarin ze haar pensioen bekendmaakte te voorbarig geplaatst. Dat liet de rapper weten op Twitter. Nadat fans geschokt reageerden, wilde Nicki toch graag in gesprek met hen.

,,Ik ben nog steeds hier. Nog steeds verliefd op jullie en dat weten jullie. Ik zie nu dat dit een gesprek had moeten zijn op Queen Radio, en dat zal het ook worden,” schrijft de rapper, doelend op de podcast die ze zelf produceert. ,,Ik beloof dat jullie blij zullen zijn. Geen gasten, gewoon wij die over alles praten. Deze tweet was heel plotseling en ongevoelig, het spijt me.”

De 36-jarige Nicki liet gisteren weten te stoppen met rappen, omdat ze zich wilde focussen op een gezin. Toen schreef ze op Twitter: ,,Ik heb besloten met pensioen te gaan en mijn gezin te stichten. Ik weet dat jullie nu gelukkig zijn.” Wel steekt de rapper haar fans een hart onder de riem. ,,Blijf me draaien, doe het tot mijn dood. Ik blijf altijd van jullie houden.”

Nicki kreeg vorig jaar een relatie met Kenneth Perry. Ze verschenen in december voor het eerst samen op social media. Sindsdien krijgt Minaj veel kritiek op haar keuze. Perry heeft namelijk een flink strafblad. Zo is hij op 16-jarige leeftijd veroordeeld voor poging tot verkrachting en twaalf jaar later kreeg hij tien jaar cel voor doodslag.