One Direction in Nederland.
Volledig scherm
One Direction in Nederland. © ANP

Niall Horan stelt fans teleur: er komt geen One Direction-reünie

De geruchten over een One Direction-reünie doen al een tijdje de ronde. Toen alle leden hun voormalige collega Zayn Malik weer gingen volgen op sociale media, wisten de fans het zeker - maar ze worden nu toch teleurgesteld. Oud-bandlid Niall Horan ontkent dat One Direction bij elkaar komt.

,,We hebben er amper over gepraat", zegt Horan in het radioprogramma Smallzy's Surgery. ,,We hebben gekeken of we iets hadden liggen om uit te brengen, maar dat bleek niet zo te zijn.”

De band zou in juli tien jaar geleden zijn opgericht. Liam Payne gaf toe dat er wel plannen zijn om iets te doen omtrent dat jubileum. Daardoor gingen de geruchten dat de band weer bij elkaar zou komen om dit te vieren.

Solo

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan en Louis Tomlinson werden in 2010 enorm populair door hun deelname aan de Britse X-Factor. Ze scoorden diverse hits als What Makes You Beautiful, Best Song Ever en Story of my Life. Malik besloot in 2015 uit de band te stappen. Een jaar later gingen de overige vier leden met wisselend succes ook solo.

Bekijk hieronder onze entertainmentvideo's: