Volledig scherm
Ton en Hanny Veerkamp. © ANP Kippa

Na Hanny nu ook bij Ton Veerkamp huidkanker geconstateerd

Slecht nieuws voor De Veerkampjes. Net als zijn vrouw Hanny is nu ook Ton Veerkamp getroffen door huidkanker. Hij heeft twee plekjes op zijn neus en rug.

,,Het is niet kwaadaardig. Ik moet naar de plastisch chirurg en die gaat het wegsnijden. Leuk is het niet, maar zo erg zal het niet wezen. Er zijn zwaardere operaties”, vertelt Ton Veerkamp aan Shownieuws. ,,Het is niet zo’n ding dat helemaal naar binnen vreet.”

Begin deze maand werd ook bij Hanny huidkanker geconstateerd. De Amsterdamse had nooit gedacht dat het haar zou overkomen. ,,Maar de dokter zag wel dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon”, biechtte ze op. ,,Ik moet me meer insmeren, met factor 50. En dat doe ik ook niet.”

Deze maand werd ook duidelijk dat Man Bijt Hond, het programma waarmee De Veerkampjes bekend werden, terugkeert op televisie. Hanny en Ton zijn nog niet gevraagd om weer mee te doen, vertelden ze enigszins teleurgesteld.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”