Finn Wolfard, Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Noah Schapp en Caleb McLaughlin.
Volledig scherm
Finn Wolfard, Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Noah Schapp en Caleb McLaughlin. © EPA

Monopolyspel verraadt spoilers van nieuwe seizoen Stranger things

Er zijn online afbeeldingen gelekt van een Monopolyspel dat gekoppeld is aan het langverwachte nieuwe seizoen van de Netflix-serie Stranger things, meldt The Hollywood Reporter.

  1. Geruchtenmolen draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Geruchten­mo­len draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Het is ondertussen vijf jaar geleden dat de laatste Pirates of the Carribean-film in de bioscoopzalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij dolgraag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu lijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. ,,Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”
  2. Stranger Things krijgt alleen nog vijfde seizoen, vierde deel 27 mei te zien

    Stranger Things krijgt alleen nog vijfde seizoen, vierde deel 27 mei te zien

    De scifi-serie Stranger Things krijgt alleen nog een vijfde seizoen, hebben de makers van de serie donderdag laten weten. Daarnaast delen de makers, de broers Matt en Ross Duffer, dat het vierde seizoen van de Netflix-serie in twee delen online zal komen vanwege ‘de ongekende lengte’ van het seizoen en ‘om zo snel mogelijk’ met nieuwe afleveringen te komen. Het eerste deel van seizoen 4 verschijnt op 27 mei dit jaar, het tweede op 1 juli.