Monique.
Volledig scherm
Monique. © Brunopress

Monique laat na maanden weer van zich horen en Sanne verklapt geslacht kinderen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is zondag en topmodel Romee Strijd doet het rustig aan. Ze laat de make-up links liggen en heeft ook niet veel zin om zichzelf uitgebreid aan te kleden.

Presentatrice Shelly Sterk heeft haar eigen ‘minikakkertje’ naast zich zitten op de bank.

Erland Galjaard regelde ooit via John de Mol een paard voor Britt Dekker. Zou de kleine Lizzy daar iets mee te maken hebben gehad? De dochter van Erlands vrouw Wendy van Dijk blijkt namelijk idolaat te zijn van de paardenvlogster.

Hoera! Het wordt een jongetje! Hoera! Het wordt een meisje. Actrice Sanne Vogel verwacht een tweeling en ze is ‘onwijs blij’ dat het meteen een koningskoppel wordt.

Quinty Trustfulls dochter Moïse zegt maar snel dat het een grapje is en dat ze niet écht met haar blote borsten naar de supermarkt is gefietst.

Het was even stil rond Monique Westenberg nu ze in een relatiecrisis zit met André Hazes. Een liefdevol kiekje met haar zoontje is haar eerste post op Instagram in maanden en die wordt gewaardeerd met al bijna 100.000 likes.

  1. Rappers Akwasi en Bizzey maken protestsong tegen racisme

    Rappers Akwasi en Bizzey maken protest­song tegen racisme

    Rappers Akwasi en Bizzey hebben samen een protestnummer gemaakt tegen racisme: Geen Wedstrijd. Bij de track horen twee verschillende videoclips. In de ene is te zien hoe Bizzey en Akwasi tegen de grond worden gewerkt en in bedwang worden gehouden zoals politieagent Derek Chauvin dat in Amerika deed bij George Floyd. In de tweede clip is het andersom. De opbrengst van het nummer komt ten goede aan organisaties die zich inzetten om een einde te maken aan racisme.