Volledig scherm
Monique. © Brunopress

Monique laat na maanden weer van zich horen en Sanne verklapt geslacht kinderen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het is zondag en topmodel Romee Strijd doet het rustig aan. Ze laat de make-up links liggen en heeft ook niet veel zin om zichzelf uitgebreid aan te kleden.

Presentatrice Shelly Sterk heeft haar eigen ‘minikakkertje’ naast zich zitten op de bank.

Erland Galjaard regelde ooit via John de Mol een paard voor Britt Dekker. Zou de kleine Lizzy daar iets mee te maken hebben gehad? De dochter van Erlands vrouw Wendy van Dijk blijkt namelijk idolaat te zijn van de paardenvlogster.

Hoera! Het wordt een jongetje! Hoera! Het wordt een meisje. Actrice Sanne Vogel verwacht een tweeling en ze is ‘onwijs blij’ dat het meteen een koningskoppel wordt.

Quinty Trustfulls dochter Moïse zegt maar snel dat het een grapje is en dat ze niet écht met haar blote borsten naar de supermarkt is gefietst.

Het was even stil rond Monique Westenberg nu ze in een relatiecrisis zit met André Hazes. Een liefdevol kiekje met haar zoontje is haar eerste post op Instagram in maanden en die wordt gewaardeerd met al bijna 100.000 likes.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”