Volledig scherm
Sarah Hyland © Getty Images

Modern Family-ster dankt leven aan broertje: 'Ik hou zoveel van je’

Het was gisteren twee jaar geleden dat het jongere broertje van Sarah Hyland een van zijn nieren aan haar afstond. De Modern Family-actrice bedankte hem daarvoor op Instagram.

,,Twee jaar geleden gaf mijn kleine broertje mij het leven terug. Dank voor niet alleen je nier, maar voor al het andere dat je ook voor me doet. Ik hou zoveel van je”, schreef Hyland aan broertje Ian bij een familiefoto.

De actrice lijdt al van jongs af aan aan nierdysplasie. In 2012 kreeg ze een donornier van haar vader, maar haar lichaam stootte het orgaan uiteindelijk af. In een interview met E! vertelde ze vorig jaar hoe moeilijk het is om een donornier te ontvangen van een familielid.

,,Als zij je een tweede kans op het leven geven en het gaat mis, dan voelt het bijna alsof het jouw schuld is. Dat is niet zo, maar zo voelt het.” De actrice zegt suïcidale gedachten te hebben gehad bij het idee dat de transplantatie van haar broertjes nier net zo zou aflopen als die van haar vader.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?