Kendall Jenner.
Volledig scherm
Kendall Jenner. © BrunoPress/Max PPP

Modemerk eist 1,5 miljoen euro van Kendall Jenner na missen fotoshoot

Het Italiaanse modemerk Liu Jo sleept topmodel Kendall Jenner (25) voor de rechter en eist ruim 1,5 miljoen euro van haar. De halfzus van Kim Kardashian zou een contract hebben getekend voor twee fotoshoots, maar er slechts eentje hebben gedaan. Volgens het merk was ze nota bene voor een ander modebedrijf aan het werk toen de sessie had moeten plaatsvinden.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.