Miljuschka Witzenhausen
Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © ANP Kippa

Miljuschka showt haar tijgerstrepen, zwoele foto van Jan mislukt

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het was de bedoeling dat Jan een Instagram-waardig kiekje zou maken, maar dat kan hij nu wel vergeten. ‘Dit had een zwoele foto met mijn nieuwe opblaasbare flamingo moeten worden’, aldus de presentator.

Miljuschka Witzenhausen is in haar badpak gekropen en toont trots haar tijgerstrepen. ‘Laat ze maar zien dames’, schrijft de bak-koningin.

Ali B. geeft zijn fans vandaag de gelegenheid om een geinig onderschrift te bedenken bij een griezelige foto. 

Martijn Krabbé heeft intens genoten van de vakantie met zijn zoons, dochters en verloofde Deborah. 

Wat Sylvie Meis ook met haar volgers deelt: de blondine kan rekenen op honderden complimenten. Ook als ze weer eens reclame maakt voor haar gladde huidje.

Vlogger Enzo Knol heeft een nogal opvallende outfit aan. Vooral zijn jas met vlammen en fluoriserende broek trekken de aandacht.

Claudia de Breij gaat zo nu en dan een stukje wandelen, maar haar vrouw Jessica heeft haar altijd in het vizier.

Het ziet er een beetje ongelukkig uit, en dat blijkt ook zo te zijn. ‘Als ze die dingen nou niet zo schuin zouden maken, zou het nog wel lukken’, schrijft Katja Schuurman bij een kiekje waarop ze op een ‘genderneutrale’ wc zit.

Influencer Moise Trustfull heeft vandaag nergens zin in. Behalve in het bijkleuren op een boot.

Het half-Nederlandse model Bella Hadid is dol op paarden. Vandaag deelt ze een zoet videootje waarin ze het beest zachtaardig aait. ‘We worden beste vrienden voor altijd’, schrijft ze erbij.