Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons! © Floris van Bergen
Volledig scherm
PREMIUM
© Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons! © Floris van Bergen

Matthijs van Nieuwkerk: ‘Krijg nou wat! Is mister Snollebollekes chansonliefhebber?’

Docuserie Chansons!Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps reisden deze zomer af naar Frankrijk voor de vierdelige docuserie Chansons. In de trein naar Parijs beantwoordden ze per mail een aantal vragen.

 1. Bijna 2 miljoen kijkers zien showbizzkoppel los van elkaar ontmaskerd worden: ‘Zijn gewoon gaan carpoolen’
  the masked singer

  Bijna 2 miljoen kijkers zien showbizz­kop­pel los van elkaar ontmaskerd worden: ‘Zijn gewoon gaan carpoolen’

  Daar waar de kijkers van The masked singer allang dachten te weten wie er in het pak van de krab verstopt zat, hadden de juryleden toch nog een extra aflevering nodig. Bijna 2 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe het jurypanel bijna unaniem raadde wie het rode zeedier was - een persoon die waarschijnlijk dezelfde avond nog met een andere deelnemer in bed lag.
 2. Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcijfers dan Matthijs van Nieuwkerk

  Succesvol tv-debuut Rob Kemps: hogere kijkcij­fers dan Matthijs van Nieuwkerk

  De strijd om de kijker op de zaterdagavond is gisteren in alle hevigheid losgebarsten. Een grote winnaar kwam er niet. Sterker nog: geen enkel programma buiten het Achtuurjournaal om doorbrak de miljoengrens. Oh wat een jaar! (818.000 kijkers) deed het op RTL 4 het beste, maar werd op de hielen gezeten door Spaanders (NPO 1, 763.000) en The Wheel (SBS 6, 714.000). Rob Kemps versloeg daarmee wel zijn nieuwe vriend en collega Matthijs van Nieuwkerk.