Volledig scherm
Martin Garrix, inzet zijn enkel na de operatie. © ANP/Twitter Martin Garrix

Martin Garrix pareert criticaster over blessure met heftig operatiefilmpje

Martin Garrix heeft al zijn optredens moeten afzeggen vanwege een operatie aan zijn enkelbanden. Niet iedereen gelooft echter dat de wereldberoemde Nederlandse dj een echte blessure heeft. De 23-jarige superster heeft echter een simpele oplossing voor de criticaster: hij deelt een filmpje waarop de verkleurde voet van Garrix te zien is met een fikse operatiewond vol hechtingen.

Begin deze maand bracht Martin Garrix het bericht naar buiten dat hij de komende weken al zijn optredens moest afzeggen vanwege een ernstige enkelblessure. Tijdens een concert in Las Vegas had hij enkelbanden gescheurd en een operatie was noodzakelijk. Inmiddels in Garrix geopereerd aan zijn enkel.

Op social media wordt er echter gespeculeerd dat de dj nooit zijn enkelbanden heeft kunnen scheuren. Iemand noemt Garrix zelfs lui en zegt dat hij niet uit zijn bed komt. De Nederlandse superster countert echter met een berichtje: ,,Zeker dat ik nooit uit bed kom (ik doe 145+ shows per jaar) en ja ik heb mijn enkelbanden volledig gescheurd. Denk je dat ik mijzelf blesseer voor de lol? Kijk hier maar, jij bent toch de expert?” Vervolgens plaatst hij een video waarop je zijn enkel ziet met operatiewond en hechtingen.

Fans kiezen meteen de kant van de dj. ,,Martin, focus je op goede dingen, dat heb je nodig op dit moment", schrijft een twitteraar. Een andere twitteraar: ,,Je hoeft niks aan ons te bewijzen. Wij zijn je echte fans en we staan altijd achter je.” Die boodschap komt aan bij Garrix. Hij bedankt de fan met een berichtje.