Volledig scherm
Martin Garrix © ANP Kippa

Martin brengt ode aan zijn liefde, Arie doet het zonder armpjes

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Martin Garrix laat niet veel over zijn liefdesleven los, maar vandaag zet hij zijn vriendin Charelle Schriek even in het zonnetje. 'Door jou leer ik elke dag nieuwe dingen', aldus de dj.

De vakantie had nog wel wat langer mogen duren, maar Bas Smit heeft intens genoten van zijn drie prinsesjes.

Arie Boomsma poseert voor de camera, maar kan het niet laten om een grapje te maken. 'Look mom, no arms!', schrijft hij.

Presentator en voormalig Wie is de Mol?-deelnemer Jamie Trenité wenst op vakantie niet gestoord te worden door andermans muziek en gaat helemaal los op luidruchtige egoïsten. Maar verder is hij de rust zelve hoor.

Gordon is net terug uit een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek en duikt vol goede moed de sportschool in, voordat hij naar zijn eerste AA-bijeenkomst moet.

De aanstaande van presentator Martijn Krabbé, Deborah Wietzes, doet een Sylvie'tje en dat vindt Martijn maar wat grappig... maar zijn volgers wat minder, die noemen Martijn ‘kinderachtig’.

Claudia de Breij geniet met volle teugen van haar ‘gelijkwaardige relatie’.

Niet één Van Erven Dorens, maar wel vijf. De zoons van Beau - Jan Arie, Bobbie, Tijn en Bram - zijn geen kleine jongens meer.

Voor alle mensen die een hekel hebben aan Bibi Breijman heeft de vlogger maar een boodschap: kappen met de online haat.

Het zoontje van multitalent Marlijn Weerdenburg kust en knuffelt alles en iedereen op zijn weg, en daar zit niet iedereen op te wachten, maar zijn moeder wel.

Xess Xava, het 3-jarige zoontje van Yolanthe Cabau, is een echte waterrat en beleeft de grootste lol met zijn oom Xavier.

Presentator Jan Kooijman gooit zijn haren los op vakantie.

Bij kamperen hoort een potje tafeltennis, weten de kinderen van presentatrice Lieke van Lexmond.

Het moederhart van Chantal Janzen stroomt over van geluk als ze haar zoons James en Bobby zo met elkaar ziet.

Schrijfster Daphne Deckers belooft de zomer mee terug te nemen naar Nederland.