Volledig scherm
Martijn met zijn aanstaande Deborah. © Instagram

Martijn Krabbé flink aan het lijnen voor huwelijksdag

Martijn Krabbé is flink aan het afvallen voor zijn aanstaande huwelijksdag. Hoeveel kilo hij precies kwijt is, blijft onduidelijk maar hij vindt het leuk ‘dat mensen het zien’. 

,,Ik leef al twee maanden op eiwitzakjes", grapte Krabbé in een interview bij RTL Boulevard over het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. ,,En ik hoop het zo lang mogelijk vol te houden." 

De 51-jarige presentator is vooral aan het lijnen om straks strak in het pak voor zijn verloofde Deborah Wietzes te verschijnen op zijn huwelijksdag. Krabbé wil niet melden hoeveel hij exact is afgevallen. ,,Maar het doet mij goed dat het mensen opvalt", voegt hij er kort aan toe.

Het is overigens niet bekend wanneer Krabbé en Wietzes precies in het huwelijk treden, maar naar verwachting staat de grote dag voor deze zomer gepland. Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. Op pakjesavond vroeg Krabbé zijn vriendin Deborah ten huwelijk. Hij stopte zijn aanzoek in een sinterklaasgedicht.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.