Volledig scherm
Bram en Patty: het succesverhaal van Married at First Sight. © RTL

Married at First Sight-stel Bram en Patty zijn ouders geworden

Gezinsuitbreiding voor Married at First Sight-stel Bram en Patty. De twee zijn vandaag de trotse ouders geworden van een meisje dat luistert naar de naam Puck. ‘Wat een rijkdom!’, schrijft Bram trots op Twitter.

De kleine spruit is gisteren om 5 uur 's ochtends geboren, zo valt af te lezen aan het naambandje op de foto. Ook deelt Bram een zoet kiekje met zijn grote trots. ‘Wat een rijkdom’, schrijft hij daarbij. 

Bram en Patty maakten in mei dit jaar, vier jaar nadat ze meededen aan het liefdesexperiment van RTL 4, bekend een kindje te verwachten. Het geslacht werd toen ook gelijk bekendgemaakt.

Bram en Patty gaven elkaar op 21 november 2015 het jawoord in een hotel in Lekkerkerk, zonder dat ze elkaar ooit gezien hadden. Op basis van fysieke en psychologische tests besloten de wetenschappers van Married at First Sight dat ze de perfecte match moesten zijn.

  1. Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrapping film na schietpartijen VS

    Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrapping film na schietpar­tij­en VS

    Regisseur Craig Zobel heeft voor het eerst gesproken over het besluit van filmmaatschappij Universal om de release van zijn thrillerfilm The Hunt te schrappen na de meest recente schietpartijen in de Verenigde Staten. De film, waarin een groep rijke mensen op armoedzaaiers jaagt, bleek namelijk te controversieel in het licht van de recente gebeurtenissen. Zelfs president Trump moeide zich met de zaak. Zobel hoopt dat de film toch ooit het daglicht ziet.