Manon Meijers
Volledig scherm
Manon Meijers © LOOKBOOK by Manon Meijers

Manon komt uit de kast en Inge verschijnt uitgedost op gala

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Inge de Bruijn was gisteren aanwezig op het Real Estate Gala. De voormalig zwemster verscheen in een gouden glitterjurk met een sexy split en droeg daaronder torenhoge hakken.

Sterrenvisagist Leco van Zadelhoff gaat trouwen. Zijn vriend Carlos ging op zijn knieën. ‘I said yes', laat Leco dolgelukkig weten.

Yolanthe Cabau herinnert haar volgers er vannacht aan dat je met een zachtaardig karakter ook heel sterk in je schoenen kan staan.

Het stulpje van cabaretier Claudia de Breij wordt omgetoverd tot een heus kerstparadijs. ‘Shit is getting real people', schrijft De Breij bij wat kiekjes van haar aankopen.

Presentatrice Gwen van Poorten nam haar moeder mee naar het Oostenrijkse Wenen, om daar de kerstmarkt te bezoeken.  ‘De aanstichter van mijn kerstobsessie’, grapt Gwen.

Roxeanne Hazes schitterde gisteravond in een sexy jurkje tijdens haar show in Groningen.

Nicolette van Dam legde haar man Bas Smit en haar dochters vast tijdens een hilarisch tafereel op de vroege morgen. 

André Hazes stond vanochtend zwetend in de sportschool na een intense training.

Styliste Manon Meijers komt vandaag uit de kast. De verloofde van Guus Meeuwis stelt namelijk ‘schoenenverslaafd’ te zijn, maar wil die liefde ook met andere addicts delen. Daarom mag ze een gratis paar laarzen weggeven.