Nikolai zei 'ja' tegen zijn match Chantal.
Volledig scherm
Nikolai zei 'ja' tegen zijn match Chantal. © RTL

MAFS-stel Nikolai en Chantal verwacht tweeling

Heugelijk nieuws voor Nikolai en Chantal, bekend van het tweede seizoen van Married at first sight: het koppel verwacht een tweeling. Dat maakt producent ITV bekend. 

  1. Nikolai en Chantal uit Married at First Sight: ‘Ons geheim? Aan een huwelijk moet je werken’

    Nikolai en Chantal uit Married at First Sight: ‘Ons geheim? Aan een huwelijk moet je werken’

    In Married At First Sight stappen stellen die elkaar nog nooit hebben gezien in het huwelijksbootje, om vervolgens nog lang en gelukkig aan de kersverse verbintenis te werken. Op die manier je relatie starten is niet voor iedereen weggelegd, getuige het feit dat van de afgelopen vijf seizoen nog maar twee koppels samen zijn: Bram en Patty uit seizoen 1 en Chantal en Nikolai uit het tweede reeks. ,,Ons geheim? Dat hebben we niet. Aan een relatie moet je gewoon werken, anders komt er niets van terecht.”
  2. Werkloze ster van Britse ‘Koffietijd’ Phillip Schofield: ‘Ik ben alles kwijt’

    Werkloze ster van Britse ‘Koffietijd’ Phillip Schofield: ‘Ik ben alles kwijt’

    Presentator Phillip Schofield is naar eigen zeggen ‘alles kwijt’ nadat hij abrupt was gestopt met de Britse talkshow This Morning vanwege een eerdere affaire met een jongere collega. De 61-jarige vreest dat zijn televisiecarrière voorbij is, vertelde hij in zijn eerste interview over het schandaal. ,,Ik moet in de verleden tijd praten als ik het over televisie heb en dat breekt mijn hart”, zei Schofield tegen de BBC.