Volledig scherm
Louis Tomlinson © Photonews

Louis Tomlinson: Harry wilde pauze One Direction

Harry Styles was degene die het initiatief nam voor het in de koelkast zetten van One Direction. Op zijn voorstel laste de boyband in maart vorig jaar voor onbepaalde tijd een pauze in. Collega Louis Tomlinson had het erg moeilijk met die keuze, maar kon niet anders dan zich erbij neerleggen, vertelt hij in een interview met The Sun.

,,Het was een bijzonder oncomfortabele tijd", beschrijft Tomlinson de periode die tot de tijdelijke breuk leidde. ,,We hebben elkaar van het begin af aan beloofd altijd open en eerlijk te zijn. Maar toen Harry eerlijk zijn gevoelens uitsprak en de pauze voorstelde, was dat best moeilijk voor mij. Zeker omdat ik geen idee had bij de duur van de break."

In het begin had Louis het er moeilijk mee de beslissing te accepteren, maar inmiddels is hij ervan overtuigd dat het de juiste keuze was. ,,De wereld heeft zoveel van ons gezien dat ze wel even zonder de band kan." Hij kan zich overigens niet voorstellen dat One Direction zal terugkeren zonder Harry.

Harry Styles heeft volgens zijn bandmaatje Louis nog geen knoop doorgehakt over wanneer de jongens weer samen terugkeren op het podium. ,,Dat is lastig te zeggen. Zeker voor iemand als Harry, met zoveel potentie. Hij bevindt zich in een lastig parket, met zoveel opties om uit te kiezen."