Lil Kleine.
Volledig scherm
Lil Kleine. © ANP

Lil Kleine had twijfels over single die vrijdag uitkomt: 'Zeker nu ik weer contact met mijn kind heb’

Lil Kleine maakt komende vrijdag zijn muzikale comeback met een single die hij samen met Boef heeft gemaakt. Dat maakt de in opspraak geraakte rapper bekend op Instagram. Zijn ex Jaimie Vaes lijkt niet te worden gespaard op het nummer, dat Herinnering heet. ‘Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal.’

 1. Imanuelle Grives voor docu terug naar de gevangenis na drugsvangst: ‘Blij dat ik toen ben opgepakt’
  PREMIUM

  Imanuelle Grives voor docu terug naar de gevangenis na drugs­vangst: ‘Blij dat ik toen ben opgepakt’

  Imanuelle Grives (37) was wereldnieuws toen ze op het Belgische festival Tomorrowland werd opgepakt met haar zakken vol drugs. De Nederlandse actrice verdween een paar maanden achter de tralies en krabbelde weer op. Ze gaat dinsdagavond opnieuw de cel in, maar nu voor de Vlaamse docureeks Recht naar de gevangenis. ,,Dat ik toen werd opgepakt beschouw ik als een goddelijke interventie.”
 2. Coldeweijer deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsincident Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’
  UPDATE

  Coldeweij­er deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsin­ci­dent Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’

  Yvonne Coldeweijer heeft het telefoongesprek dat ze had met Jaimie Vaes na het beruchte geweldsincident met Lil Kleine woensdagavond online gezet. Ze deed dit naar aanleiding van het nieuws dat het Openbaar Ministerie heeft besloten Lil Kleine niet langer te verdenken van poging zware mishandeling. ,,In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten.”