Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes.
Volledig scherm
Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes. © Brunopress

Lil Kleine en Jaimie Vaes stellen hun huwelijk uit

De bruiloft van Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes is vanwege de coronamaatregelen weer uitgesteld. Dat laat Vaes weten op Instagram. Daarmee is de start van het tweede seizoen van haar realityserie, Jaimie: In The Vaes Lane, ook uitgesteld. In juni zou het stel trouwen.

 1. ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’
  Podcast

  ‘Kijken naar Follow de SOA voelt een beetje pervers’

  ‘Follow de SOA is rauw, kaolo echt en grappig,’ zegt serie-liefhebber Kevin Goes in de podcast Bingewatchers. ‘Maar je voelt je als 35-jarige wel een beetje een perverseling terwijl je kijkt naar net 18-jarigen die allerlei seksuele handelingen uitvoeren.’ Toch vindt hij dat Videoland een goede en mooie serie heeft neergezet met Follow de SOA, die gaat over een meisje dat bij haar ontmaagding een SOA oploopt en er achter probeert te komen hoe die SOA als een lopend vuurtje door haar school verspreid is.
 2. Jaimie Vaes uit schaduw van Lil’ Kleine met realityserie: ‘Mijn leven is lang niet zo glamorous’

  Jaimie Vaes uit schaduw van Lil’ Kleine met realityse­rie: ‘Mijn leven is lang niet zo glamorous’

  Ze is moeder, zit middenin de verbouwing van haar huis, plant haar eigen bruiloft met Lil’ Kleine en is bezig met een huidlijn, maar duizendpoot Jaimie Vaes draait haar hand niet om voor een realityserie. Daarom is vanaf zondag de serie Jaimie: In the Vaes lane bij Discovery+ te zien, waarin de kijker alles meekrijgt van haar dagelijkse beslommeringen. ,,Mijn leven is niet zo glamorous als iedereen denkt.”