Volledig scherm
© EPA

'Lifterbitch' berooft Paris Jackson

Paris Jackson is afgelopen week beroofd door een stelletje lifters die ze had opgepikt. De 19-jarige actrice en dochter van Michael Jackson kwam er na haar goede daad achter dat haar pinpas was gestolen.

,,Gisteravond pikte ik een paar lifters op en een meisje was behoorlijk de weg kwijt", begint Paris haar verhaal op Instagram Stories. ,,Ik heb haar een paar van mijn eigen sokken gegeven en ben zelfs nog bij een fucking fastfoodrestaurant gestopt om ze te trakteren op eten."

Het meisje heeft waarschijnlijk haar kaart gestolen, denkt ze. ,,Die bitch heeft mijn pinpas gestolen", aldus een woedende Paris. ,,Ik heb jullie door heel Los Angeles gereden en ik heb enorm mijn best gedaan om de beste Uber-chauffeur ooit te zijn, ondanks dat ik niet eens lid ben van Uber, en dan steel je van mij? What the fuck!"

🐌

Een foto die is geplaatst door null (@parisjackson) op

  1. Dit zijn de vier koppels die hun relatie zullen testen op Temptation Island

    Dit zijn de vier koppels die hun relatie zullen testen op Temptation Island

    RTL 5 en de Vlaamse omroep VIJF maakten de afgelopen dagen bekend wie de mannelijke en vrouwelijke verleiders zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island: vanaf donderdag 1 februari te zien op beide zenders. Vandaag zijn ook de vier koppels, die hun relatie op een idyllisch Thais eiland gaan testen, gepresenteerd. Tim en Deborah, Megan en Kevin, Jeremy en Vanessa en Daniëlle en Mezdi trokken naar Thailand voor de ultieme relatietest.