Volledig scherm
© EPA

'Lifterbitch' berooft Paris Jackson

Paris Jackson is afgelopen week beroofd door een stelletje lifters die ze had opgepikt. De 19-jarige actrice en dochter van Michael Jackson kwam er na haar goede daad achter dat haar pinpas was gestolen.

,,Gisteravond pikte ik een paar lifters op en een meisje was behoorlijk de weg kwijt", begint Paris haar verhaal op Instagram Stories. ,,Ik heb haar een paar van mijn eigen sokken gegeven en ben zelfs nog bij een fucking fastfoodrestaurant gestopt om ze te trakteren op eten."

Het meisje heeft waarschijnlijk haar kaart gestolen, denkt ze. ,,Die bitch heeft mijn pinpas gestolen", aldus een woedende Paris. ,,Ik heb jullie door heel Los Angeles gereden en ik heb enorm mijn best gedaan om de beste Uber-chauffeur ooit te zijn, ondanks dat ik niet eens lid ben van Uber, en dan steel je van mij? What the fuck!"

🐌

Een foto die is geplaatst door null (@parisjackson) op

  1. Steven Spielberg: April volgend jaar beginnen opnamen Indiana Jones 5

    Steven Spielberg: April volgend jaar beginnen opnamen Indiana Jones 5

    De Amerikaanse regisseur en producent Steven Spielberg (71) begint volgend jaar april in het Verenigd Koninkrijk met de opnamen van de vijfde Indiana Jonesfilm. Dat heeft Spielberg vandaag bekendgemaakt op een bijeenkomst in Londen. Het vijfde deel in de reeks verschijnt in juli 2020, opnieuw met Harrison Ford (75) in de hoofdrol. Het script is geschreven door David Koepp: bekend van blockbusters als Jurassic Park, Mission Impossible en Spiderman.