Volledig scherm
© ANP Kippa

Leonie ter Braak over Wie is de Mol?: ‘Ik zat inderdaad in het buitenland’

SBS 6-presentatrice Leonie ter Braak (38) blijft haar lippen stijf op elkaar houden over een vermeende deelname aan het spannende spelletjesprogramma Wie is de Mol?. Ter Braak, die online onlangs van de radar verdween, zegt in het buitenland te zijn geweest ‘voor privézaken'.

Ter Braak kon vanavond in het entertainmentprogramma 6 Inside een voorzichtige glimlach niet onderdrukken. ,,Ik zat inderdaad in het buitenland. Het was geen vakantie, het ging om privézaken’’, antwoordde ze op de vraag van collega Albert Verlinde of ze te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. ,,Maar als dit een sollicitatie is om mee te doen, dan daar ga ik daar graag op in!’’

Het viel onze analist Jaap van Zessen eerder op dat Ter Braak één van de BN’ers is die pardoes van sociale media verdween. ,,Terwijl ze altijd heel fanatiek is. Zo twitterde ze veel tijdens de halve finale van het Songfestival, maar bleef het tijdens de finale- stil op haar Twitteraccount’’, aldus Van Zessen. 

Hoewel Wie is de Mol? pas in januari wordt uitgezonden, zijn de opnames in volle gang. Traditiegetrouw vinden ze van half mei tot half juni plaats op een geheime locatie in het buitenland. 

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.