Volledig scherm
Lady Gaga © Hollandse Hoogte / EPA

Lady Gaga is weer vrijgezel: relatie gestrand na drie maanden

Lady Gaga en haar geluidsspecialist Dan Horton hebben na drie maanden een punt gezet achter hun relatie. De zangeres noemde zichzelf vrijdag in haar Instagram Story een vrijgezelle dame en een ingewijde bevestigt nu haar relatiestatus aan Us Weekly.

De 33-jarige Gaga werd een paar maanden geleden zoenend gespot met de geluidsspecialist. De zangeres hield de relatie behoorlijk privé, maar deelde vorige maand nog een kiekje van hun romantische diner bij kaarslicht. Waarom ze niet meer samen zijn, is niet duidelijk.

De Amerikaanse was voor Dan twee jaar samen met Christian Carino, maar zij beëindigden hun verloving in februari. Lange tijd waren er geruchten dat de popster een romance had met Bradley Cooper met wie ze samen speelde in de film A Star is Born. Eerder was de zangeres ook al verloofd met acteur Taylor Kinney.

  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!