Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek"
Volledig scherm
Koninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van "Koningin Maxima een leven vol Muziek" © Brunopress

Koninklijke familie schittert in gala-outfits voor verjaardag Máxima

Koningin Máxima is vanavond met haar gezin en schoonmoeder prinses Beatrix in Koninklijk Theater Carré bij het muziekgala dat AvroTros organiseert ter gelegenheid van haar aankomende vijftigste verjaardag. In het theater was verder geen publiek aanwezig en de muzikale optredens zijn zondagavond te zien in het programma Koningin Máxima; een leven vol muziek dat wordt uitgezonden op NPO 1.

1 reactie

  • J.P. De Lang

    2 jaar geleden
    Wat een prachtige jurken. Een plaatje!!
  1. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

    Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

    In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.