Koning overweegt hoge hakken bij volgende fotosessie

videoAls prinses Amalia nog een stukje doorgroeit, verschijnt koning Willem-Alexander volgend jaar op hoge hakken bij de traditionele fotosessie voor de zomervakantie. Dat grapte de vorst bij de sessie van dit jaar, in de fraai gerenoveerde tuin van het eveneens stevig onder handen genomen paleis Huis ten Bosch.

Toen de koning zijn gezinsleden op een rij plaatste van klein naar groot bleek dat Amalia haar moeder, koningin Máxima, qua lengte al heeft ingehaald. Toen een fotograaf opmerkte dat ze volgend jaar wellicht langer is dan haar vader, zei Willem-Alexander: ,,Dan trek ik hoge hakken aan!”

Over Amalia vertelden haar ouders dat ze bijzonder veel aandacht aan andere mensen schenkt. ,,Dat is heel bijzonder”, vindt Máxima. ,,Ze is geknipt voor haar volgende rol”, merkte Willem-Alexander op.

Het koningspaar maakte van de gelegenheid gebruik om het personeel, ouders en leerlingen van de Bloemcampschool in Wassenaar nog een keer expliciet te bedanken voor een zo normaal mogelijke basisschooltijd. Vanochtend zwaaide prinses Ariane er als laatste Oranje af als basisscholier.

Volledig scherm
De koninklijke familie. © ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.