Volledig scherm
Kim Feenstra. © anp

Kim verliest haar verstand en zieke Simon heeft ‘n knoop in zijn maag

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Au! model en presentatrice Kim Feenstra moest haar verstandskies laten verwijderen en daar heeft ze een serie foto’s van gemaakt.

En ook een baaldag voor Simon Keizer, Nick Schilders muzikale wederhelft, want die ligt met geïrriteerde longen ziek op bed. Geen optreden morgen...

Rob de Nijs is dankbaar voor alle reacties op het nieuws dat hij binnenkort stopt met optreden omdat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Lingo-presentator Jan Versteegh heeft geen idee wát hij zojuist heeft gevangen, maar tv-bioloog Freek Vonk schiet hem te hulp: het is een kleine watersalamander.

Motormuis Ruud de Wild is op zoek naar iemand die achterop springt. Misschien dat zijn wel/niet vriendin Olcay Gulsen zin heeft, opperen zijn volgers.

Een vrolijk weekend begint voor Geraldine Kemper zonder kleding.

Wendy van Dijk geniet vandaag nog even na van het sprookjeshuwelijk van haar ex-collega Martijn Krabbé.

Influencer en voormalig Campinglife-presentatrice Gaby Blaaser heeft een blauwe vrijdag.

De kleine van Lil’ Kleine kijkt onschuldig de wereld in en dat maakt moeder Jaimie Vaes heel gelukkig.

Papa, hou jij m’n jassie even vast, zegt Jackie, de dochter van de Volendamse zanger Nick Schilder.

André Hazes laat zich met zijn voetjes op de bank vervoeren naar zijn optredens dit weekend.

Vlogger Bibi Breijman weet niet wat ze moet zonder muts.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?