Bram Douwes.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram Douwes. © Peter Wassing

Kijkers niet gecharmeerd van ‘betweterige’ Bram Douwes: ‘Tja, dit is écht wie ik ben’

De Slimste MensPowNed-verslaggever Bram Douwes (37) mag dan het klassement van De slimste mens aanvoeren, kijkers hadden meer op te merken over zijn bijdehante voorkomen dan over zijn intelligentie. ,,Ik nam me écht voor om rustig en mild te zijn, maar het lukt gewoon niet.”

0 reacties

  1. Oud-schaakster klaagt Netflix aan wegens ‘seksistische’ uitspraak in The Queen’s Gambit

    Oud-schaakster klaagt Netflix aan wegens ‘seksisti­sche’ uitspraak in The Queen’s Gambit

    Voormalig schaakster Nona Gaprindashvili heeft Netflix voor maar liefst vijf miljoen dollar aangeklaagd wegens ‘kleinerende’ en ‘seksistische’ uitspraken in de hitserie The Queen’s Gambit. In een van de scenes wordt gesteld dat Gaprindashvili, nu 80 jaar, nog nooit competitieschaak met mannen had gespeeld. Dat is volgens de wereldkampioen absoluut niet waar en volgens haar dus beledigend. Dat meldt Deadline.
  2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.