Volledig scherm
PREMIUM
Marco en Leontine Borsato. © ANP Kippa

Kan een relatie een affaire overleven?

PollDe affaire die Marco Borsato (52) had met pianiste Iris Hond heeft de relatie met zijn vrouw Leontine ‘sterker gemaakt dan ooit’. Daar hebben ze, volgens relatietherapeuten, heel hard aan gewerkt, want vanzelfsprekend is het niet. ,,Ontrouw maakt een eind aan je relatie zoals die was.”

Boosheid, verlatingsangst, onzekerheid en knagende jaloezie, maar ook schaamte, spijt- en schuldgevoelens: door ontrouw belandt een relatie in een ‘emotionele rollercoaster’, weet expert Blanca van den Brand. Zij helpt stellen met zogeheten ‘cheat retreats’ in Italië het vreemdgaan te boven te komen. Marco en Leontine Borsato hadden zomaar bij haar kunnen aankloppen: vandaag werd duidelijk dat Neerlands bekendste zanger 10 jaar geleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond (nu 32). Het lukte hem en zijn vrouw Leontine om hun huwelijk overeind te houden. ‘We zijn elkaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig nooit echt verloren’, laten ze weten in een verklaring. 

  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!