YouTuber Kaj van der Ree.
Volledig scherm
YouTuber Kaj van der Ree. © ANP Kippa

Kaj van der Ree neemt advocaat na beschuldigingen wangedrag

YouTuber Kaj van der Ree heeft een advocaat ingeschakeld nadat hij vandaag op social media werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. ,,Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af", heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard.

Op social media zeiden meerdere dames op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de vlogger te hebben ontvangen. Ook zou de 28-jarige Kaj naaktfoto's hebben gestuurd en om naaktfoto's hebben gevraagd.

Zangeres en YouTuber Dionne Slagter, die destijds met Kaj ging, liet vandaag in een opmerkelijk bericht op Twitter weten zich ‘ziek’ te voelen. Volgers van Slagter legden direct de link met de beschuldigingen richting Kaj. ‘I feel you. Naar als je er zo achterkomt', reageert iemand.

Transgender

Kaj van der Ree lag gisteren ook al onder vuur omdat hij maanden geleden in een interview zich hardop had afgevraagd of Nikkie Tutorials transgender is. Toen zij eerder deze week uit de kast kwam als transgender, dook het gesprek weer op en kreeg Kaj op social media de volle laag voor het 'outen' van Nikkie.

Kaj bood op Instagram zijn excuses aan. ‘Ik vind het prachtig dat we in een land leven waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Naar mijn mening is dit een gigantisch misverstand want alle mensen die mij langer kennen dan vandaag weten dat ik iedereen liefheb, en respect heb voor alles en iedereen.’

OnneDi on Twitter

I feel sick