Volledig scherm
© ANP Kippa

Kaj van der Ree derde genomineerde RadioRing

Het 3FM-nachtprogramma Kaj is de derde genomineerde voor de Gouden RadioRing. Dj Kaj van der Ree werd vannacht door NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen, die zijn uitzending onderbrak, verrast.

,,Dit had ik echt niet verwacht. Wie zijn al die mensen die op mij hebben gestemd?", vroeg de 25-jarige Kaj zich af. Hij besloot vervolgens al meteen zijn dankspeech uit te spreken.

Eerder werden al genomineerd De Staat van Stasse (Radio 2) en Somertijd (Radio 10). Komende week worden de overige twee genomineerden bekendgemaakt.

De Gouden RadioRing wordt op 25 januari uitgereikt op het RadioGala van het Jaar in Hilversum. Dan wordt ook de Zilveren RadioSter voor de radioman en radiovrouw van het jaar uitgereikt.

  1. Steven Spielberg: April volgend jaar beginnen opnamen Indiana Jones 5

    Steven Spielberg: April volgend jaar beginnen opnamen Indiana Jones 5

    De Amerikaanse regisseur en producent Steven Spielberg (71) begint volgend jaar april in het Verenigd Koninkrijk met de opnamen van de vijfde Indiana Jonesfilm. Dat heeft Spielberg vandaag bekendgemaakt op een bijeenkomst in Londen. Het vijfde deel in de reeks verschijnt in juli 2020, opnieuw met Harrison Ford (75) in de hoofdrol. Het script is geschreven door David Koepp: bekend van blockbusters als Jurassic Park, Mission Impossible en Spiderman.