Volledig scherm
© ANP Kippa

Kaj van der Ree derde genomineerde RadioRing

Het 3FM-nachtprogramma Kaj is de derde genomineerde voor de Gouden RadioRing. Dj Kaj van der Ree werd vannacht door NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen, die zijn uitzending onderbrak, verrast.

,,Dit had ik echt niet verwacht. Wie zijn al die mensen die op mij hebben gestemd?", vroeg de 25-jarige Kaj zich af. Hij besloot vervolgens al meteen zijn dankspeech uit te spreken.

Eerder werden al genomineerd De Staat van Stasse (Radio 2) en Somertijd (Radio 10). Komende week worden de overige twee genomineerden bekendgemaakt.

De Gouden RadioRing wordt op 25 januari uitgereikt op het RadioGala van het Jaar in Hilversum. Dan wordt ook de Zilveren RadioSter voor de radioman en radiovrouw van het jaar uitgereikt.

  1. Dit zijn de vier koppels die hun relatie zullen testen op Temptation Island

    Dit zijn de vier koppels die hun relatie zullen testen op Temptation Island

    RTL 5 en de Vlaamse omroep VIJF maakten de afgelopen dagen bekend wie de mannelijke en vrouwelijke verleiders zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island: vanaf donderdag 1 februari te zien op beide zenders. Vandaag zijn ook de vier koppels, die hun relatie op een idyllisch Thais eiland gaan testen, gepresenteerd. Tim en Deborah, Megan en Kevin, Jeremy en Vanessa en Daniëlle en Mezdi trokken naar Thailand voor de ultieme relatietest.