Volledig scherm
© AP

Justin Timberlake cancelt rest van optredens

Justin Timberlake heeft alle resterende optredens van dit jaar afgezegd. De 37-jarige zanger zegt dat hij op doktersadvies rust houdt.

,,Mijn stembanden worden beter, maar ze zijn nog niet helemaal de oude. Dus mijn artsen willen dat ik mijn stem rust geef. Ze hebben mij gevraagd om niet te zingen tot volgende maand. Het spijt me echt. Ik wil snel weer de planken op en ik doe er alles aan om daar weer zo snel mogelijk te komen. Bedankt voor jullie begrip’’, laat de wereldster via Instagram weten over het afzeggen van alle decemberdata van zijn Man of the Woods-tournee.

Acteur Jonah Hill bood daarop aan het stokje over te nemen van Timberlake. ,,Ik heb besloten om JT te vervangen bij de resterende concerten. Dat is wat wij doen binnen onze ontzettende kleine cirkel van mensen met zeer bijzondere stemmen. Ik hoop dat je je snel beter voelt. Tot dan kun je op mij rekenen’’, aldus de komiek. Hierop mengde acteur Jeremy Renner zich in het gesprek. ,,En laten we je fantastische dansmoves niet vergeten Jonah. Die zijn misschien wel net zo goed als die van JT.’’

Presentator Trevor Noah stelde daarop voor om samen met Justin op een stilteretraite te gaan.

De voormalig *NSYNC-zanger moest eind oktober voor het eerst een optreden schrappen. Daarna volgden afzeggingen voor shows in Buffalo, Tacoma, Los Angeles, Phoenix, Las Vegas, Fresno en Portland. Deze maand stonden er nog zeven concerten op de agenda.

Een foto die is geplaatst door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

  1. Gaat Patricia Paay vandaag voor bijna een ton het schip in?
    rechter doet uitspraak

    Gaat Patricia Paay vandaag voor bijna een ton het schip in?

    Na weken van beraad doet de rechtbank Zeeland-West-Brabant vandaag rond het middaguur uitspraak in de spraakmakende zaak van het Leiderdorpse administratiekantoor Osuro Holding tegen Patricia Paay (70). Het bedrijf vordert circa 93.000 euro van de oud-zangeres omdat ze een lening niet zou willen terugbetalen. De strijdende partijen hoeven voor het oordeel niet naar de rechtbank, omdat ze de uitspraak schriftelijk gepresenteerd krijgen.