Volledig scherm
© EPA

Justin Bieber last muziekpauze in

Fans van Justin Bieber zullen nog even geduld moeten hebben voordat er een nieuw album van de zanger uitkomt. De 25-jarige liet op Instagram weten dat hij zich eerst op zijn mentale gezondheid gaat richten.

,,Ik lees een hoop berichten van jullie over dat jullie een album willen", schrijft Justin. ,,Ik heb mijn hele tienertijd, tot ik begin twintig was getoerd. Ik heb me gerealiseerd, en dat hebben jullie waarschijnlijk ook gezien, dat ik niet gelukkig was tijdens mijn laatste tournee. Dat verdien ik niet, en dat verdienen jullie niet.’’

De zanger geeft aan dat hij al langer bezig is psychische problemen waar hij mee kampt aan te pakken. ,,Ik ben enorm gefocust op een aantal diepliggende issues die ik heb, zodat ik er niet aan ten onder ga, zodat mijn huwelijk goed loopt en ik de vader word die ik wil zijn."

Muziek is belangrijk voor Justin, zo verklaart hij, maar: ‘niets komt voor mijn familie en mijn gezondheid.’ Wel beloofde hij ‘zo snel als mogelijk is’ nieuw werk uit te brengen.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’