Volledig scherm
Jort Kelder en Porfirio Rubirosa (rechts). © ANP

Jort Kelder komt met boxers voor links- en rechtsdragers

Beroepskakker en tv-presentator Jort Kelder (51) brengt binnenkort via  maatpakkenbedrijf Suitsupply een wel heel bijzondere herenonderbroek op de markt: de zogenoemde Porfirio Rubirosa-boxershort. Het broekje zal verkrijgbaar zijn met een iets langer linker- of rechterpijpje. Met die verschillende lengtes speelt Kelder in op het fenomeen links- of rechtsdragend.

De noviteit op herenlingeriegebied is vernoemd naar de wereldberoemde Playboy Porfirio Rubirosa (1909-1965): een Dominicaanse diplomaat en zakenman die tijdens zijn leven het hart van tientallen dames veroverde. Zo zou hij affaires hebben gehad met Marilyn Monroe, Ava Gardner, Rita Hayworth, Joan Crawford, Kim Novak, Zsa Zsa Gabor, Judy Garland en Eva Peron. Tussen al die romances en seksuele escapades door trouwde charmeur Rubirosa in totaal vijf keer met onbekendere vrouwen. De fulltime charmeur staat overigens niet alleen in de geschiedenisboeken vanwege zijn sterrendates. Ook de lengte van zijn geslacht wordt legendarisch genoemd. Zijn naar verluidt groter dan gemiddelde penis inspireerde zelfs obers in Parijs (de laatste woonplaats van de Playboy) hun gigantische pepermolens 'Rubirosas' te noemen.

Eva Jinek
Wanneer de broekjes van Jort Kelder - die zijn plan zaterdag ontvouwde in de Telegraaf - verkrijgbaar zijn is nog onduidelijk. Kelder ontkende overigens andermaal dat hij een relatie zou hebben met talkshowhost Eva Jinek. De twee arriveerden recent samen en gearmd lopend op het Correspondents' Dinner in Amsterdam. Ook was Jort in een week tijd drie te gast in het praatprogramma van Eva. Daarna werden ze door menigeen 'het ultieme sterrenkoppel van 2016' genoemd. Volgens Kelder, die alle geruchten afdoet als tamelijk ordinair, speelt er echt niks. ,,Het enige wat we gemeenschappelijk hebben is onze liefde voor Britse kortharige katten'', aldus de presentator die benadrukt na zijn mislukte relatie met Lauren Verster even alleen te willen blijven. ,,Ik heb mijzelf voorgenomen om me aan een jaar geheelonthouding te onderwerpen en me daarna weer op een blondine te storten.''

Volledig scherm
Eva Jinek en Jort Kelder arriveerden woensdag samen op het Correspondents' Diner. © ANP
  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”