Volledig scherm
PREMIUM
© Erik Smits

Jörgen Raymann geniet van halfvolle zalen: Ik ben nederig geworden

InterviewDe zalen waarvoor hij speelt, zitten nog maar halfvol en Jörgen Raymann (52) moet keihard werken om uit de financiële problemen te komen. ,,Als je hier één keer zakelijk iets verkeerd hebt gedaan, word je daar voor altijd verantwoordelijk voor gehouden.’’

Met Raymann is laat verwierf hij begin deze eeuw bekendheid, maar tegenwoordig is Jörgen Raymann vooral heel erg vroeg. Sinds kort presenteert hij twee keer per week De Ochtend Show to go op de site (en app) van deze krant; daarna sjeest hij door naar Amsterdam, waar hij vijf ochtenden in de week bij BNR Nieuwsradio het programma Ask me anything presenteert. Geregeld staat hij daarna nog in een theater. Voor zijn eigen show Schudden aan die boom, en voor het presenteren van de voorstelling Save the Earth, waarin Wubbo Ockels postuum de boodschap verkondigt die hij ook op zijn sterfbed aan de wereld meegaf.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”