De Jonas Brothers met Kevin (1987), Joe (1989) en Nick Jonas (1992) in de Ziggo Dome.
Volledig scherm
De Jonas Brothers met Kevin (1987), Joe (1989) en Nick Jonas (1992) in de Ziggo Dome. © ANP

Jonas Brothers na tien jaar weer terug in Nederland

De Jonas Brothers hebben vandaag in een goedgevulde Ziggo Dome in Amsterdam voor het eerst in tien jaar weer een concert in Nederland gegeven. De broers deden ons land aan in het kader van hun Europese Happiness Begins-tournee.

Fans hadden vanochtend al een plekje in de rij voor de concerthal geclaimd om zo tijdens het optreden zelf zo dicht mogelijk op Kevin (32), Joe (30) en Nick (27) te kunnen staan. Het trio zong naast hun nieuwe nummers Sucker, Cool en Rollercoaster ook een paar oude nummers uit het begin van hun carrière zoals That's Just The Way We Roll uit 2007.

Na het optreden in Amsterdam hebben de Jonas Brothers een dag rust voordat zij op zaterdag hun Europese tour afsluiten in Parijs.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.