Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie trouwden afgelopen najaar in Portugal.
Volledig scherm
Johnny de Mol en zijn kersverse vrouw Anouk van Schie trouwden afgelopen najaar in Portugal. © ANP Kippa

Johnny de Mol wordt opnieuw vader: ‘Blij en trots’

UpdateBlij babynieuws voor Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk. Ze verwachten een tweede kindje.

Dat heeft de presentator zojuist laten weten op Instagram. Bij een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, schrijft hij: ‘Kiki kan niet wachten en wij natuurlijk ook niet.’ Hij zegt blij en trots te zijn. Wanneer Anouk is uitgerekend, is niet bekendgemaakt.

In april 2018 verwelkomde het stel hun eerste kindje samen, een zoon genaamd Johnny. Onlangs zong Johnny senior in de talkshow Pauw nog speciaal een liedje voor zijn zoontje dat toen zijn eerste verjaardag vierde. Hij schreef het nummer Hoop dat je niet op mij lijkt speciaal voor hem.

Afgelopen oktober gaven Johnny en Anouk elkaar het jawoord tijdens een intieme plechtigheid in de buitenlucht met een select clubje familie en vrienden. Ook Linda de Mol en haar levenspartner Jeroen Rietbergen waren erbij. Het stel had gekozen voor Portugal omdat zij en hun ouders daar al jaren komen. De trouwlocatie was zo goed als onbereikbaar voor mensen die niet waren uitgenodigd.

Wondertje

Johnny en Anouk (36) zijn sinds 2016 samen. De blonde KUS-zangeres verhuisde in 2017 met Johnny naar een Goois landgoed. Johnny liet daarmee zijn geliefde penthouse aan de Herengracht in hartje Amsterdam achter zich voor een villa in Blaricum dichter bij zijn familie. Zijn moeder Willeke Alberti en vader John de Mol wonen op bijna een steenworp afstand.

Oma Willeke is in de wolken met het nieuws, dat ze te horen kreeg op Moederdag. ,,We zijn zo blij! Je moet natuurlijk weer afwachten wat het gaat worden, dat zijn dingen die Johnny en Anouk zelf mogen vertellen’’, laat ze weten aan 6 Inside. ,,Ik kan alleen maar genieten. Het is toch het mooiste wat er is, als er zo'n klein wondertje geboren wordt.’’