Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Je zal maar Thijs Zeeman zijn en over de rug van vier onschuldige kinderen willen scoren

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

1 reactie

 • Ad Schijvenaars

  1 maand geleden
  Heb het programma gezien en ben het ten dele met Angela eens. Van de andere kant laat Thijs de wereld van psychoten en narcisten zien. Over narcisme en daarbij komende stoornissen is weinig bekend bij o.a. Justitie en hulpverleners. In de praktijk kan het dan behoorlijk mis gaan. De dader is het slachtoffer en het slachtoffer de dader. De kinderen waar het om gaat komen op een zijspoor te staan en men heeft de handen al vol aan de ouders. Thijs is een indirect slachtoffer van een psychopaat.
 1. Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

  Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

  785.000 kijkers zagen gisteravond hoe Fred van Leer tot tranen werd geroerd door de eerlijkheid van Boele (12) in de juniorversie van I can see your voice. De jonge zanger vertelde op het podium trots dat hij op jongens valt, terwijl presentator Carlo Boszhard dat bijvoorbeeld pas op zijn 22ste durfde te zeggen. ,,Dit gaat jou heel veel opleveren’’, zei een emotionele Fred.
 2. Pestgedrag Glee-actrice Lea Michele zindert nog steeds na: ‘Ze had op staande voet ontslagen moeten worden’
  PREMIUM

  Pestgedrag Glee-actrice Lea Michele zindert nog steeds na: ‘Ze had op staande voet ontslagen moeten worden’

  De laatste aflevering van Glee dateert alweer van zes jaar geleden, maar het pestgedrag van actrice Lea Michele (34) ligt haar collega’s duidelijk nog altijd zwaar op de maag. In een nieuwe podcast heeft Heather Morris, Brittany in de reeks, zich uitgelaten over het wangedrag op de set. ,,We zwegen allemaal, maar eigenlijk was zij de schuldige”, aldus de 34-jarige Morris. En ze is niet alleen in haar mening. Ook op sociale media krioelt het van de negatieve verhalen over racisme, divagedrag en grove scheldpartijen.