Volledig scherm
Jan de Hoop. © ANP archief

Jan de Hoop stopt ochtendshow wegens ‘noodsituatie’

Jan de Hoop heeft vanmorgen zijn radioshow onverwacht moeten stoppen wegens een 'noodsituatie’. De presentator wilde zo snel mogelijk thuis zijn omdat het niet goed ging met zijn echtgenoot Coen Lievaart.

,,Daar ga ik naartoe, dat is nog belangrijker dan de radio. Veel belangrijker zelfs dan de radio”, legde hij aan zijn luisteraars in zijn ochtendshow op Omroep Gelderland uit. 

Inmiddels gaat het weer goed met Coen, zo laat De Hoop weten aan De Telegraaf. ,,Het bleek gelukkig heel erg mee te vallen", vertelt hij. Coen had last van een hoge bloeddruk, maar inmiddels is dat weer onder controle.

Betrokken luisteraars van De Hoop wensen hem en Coen veel sterkte. 'Hoe gaat het nu met hem? Beterschap!', schrijft iemand op Twitter.

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’