Volledig scherm
Jan de Hoop. © ANP archief

Jan de Hoop stopt ochtendshow wegens ‘noodsituatie’

Jan de Hoop heeft vanmorgen zijn radioshow onverwacht moeten stoppen wegens een 'noodsituatie’. De presentator wilde zo snel mogelijk thuis zijn omdat het niet goed ging met zijn echtgenoot Coen Lievaart.

,,Daar ga ik naartoe, dat is nog belangrijker dan de radio. Veel belangrijker zelfs dan de radio”, legde hij aan zijn luisteraars in zijn ochtendshow op Omroep Gelderland uit. 

Inmiddels gaat het weer goed met Coen, zo laat De Hoop weten aan De Telegraaf. ,,Het bleek gelukkig heel erg mee te vallen", vertelt hij. Coen had last van een hoge bloeddruk, maar inmiddels is dat weer onder controle.

Betrokken luisteraars van De Hoop wensen hem en Coen veel sterkte. 'Hoe gaat het nu met hem? Beterschap!', schrijft iemand op Twitter.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”