Jada zingt graag.
Volledig scherm
Jada zingt graag. © Instagram/Jada Borsato

Jada Borsato tekent contract bij Amsterdams artiestenbureau

Jada Borsato, de 17-jarige dochter van Marco en Leontine Borsato, maakt serieus werk van haar carrière als zangeres en stemactrice. Ze tekende recent een contract bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM, waar onder anderen YouTuber Defano Holwijn, influencer Gaby Blaaser en acteur Geza Weisz al hun handtekening zetten.

Jada werd op 29 januari door het team van Nathan Moszkowicz (de zoon van voormalig strafadvocaat Bram Moszkowicz, die NAMAM in 2013 oprichtte) welkom geheten. De Borsato-telg deelde dat nieuws niet, tot vandaag. Via haar Instagram Stories slingerde ze een foto online die gisteren door NAMAM online werd gezet. Het gaat om een plaatje uit Jada’s fotoarchief, waarop ze een gigantische milkshake drinkt in een Utrechtse streetfood-bar.

Ondanks dat Jada nog niet is toegevoegd aan de talentenpoule op de website van het artiestenbureau, kan NAMAM bevestigen dat de tiener er nu ‘bij hoort’. Volgens artiestenmanager Iness Moustaquim is ze ‘enorm getalenteerd'. ,,Dat is ons zeker niet onopgemerkt gegaan. Ook een super toffe meid om mee te werken.’’ Over Jada's toekomstplannen wil ze nog niets vertellen.

Dankbaar

Van Jada is bekend dat ze de muzikale genen van haar vader Marco erfde. Zo was ze met hem te horen in het nummer Samen Voor Altijd en sprak ze de stemmen in van verschillende kinderfilms. In 2014 bracht ze de single Als jij maar van me houdt uit. 

Begin dit jaar liet Jada, die sinds vijf jaar samen is met producer Roeland Beelen, los dat 2019 een ‘geweldig’ jaar voor haar was. ,,Ik heb mooie herinneringen gemaakt en zoveel geleerd. Ik ben oprecht dankbaar voor dit alles. Laten we meer mooie herinneringen maken in 2020‘’, klonk haar nieuwjaarswens. Nadat op 4 februari bekend werd dat haar ouders in scheiding liggen, laten Jada en haar broers Luca (21) en Senna (18) weinig van zich horen. Wel deelde Luca gisteren de mysterieuze tekst ‘don’t believe everything you read, don’t believe everything you hear’ via zijn Stories, een applicatie op Instagram waarbij de update na 24 uur verdwijnt.

Waarom Marco en Leontine na 23 jaar plotseling uit elkaar gaan, is niet bekend. ,,We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven’’, luidde hun korte verklaring.

Marco met zijn dochter, in 2014 in de Ziggo Dome
Volledig scherm
Marco met zijn dochter, in 2014 in de Ziggo Dome © ANP Kippa