Ireen Wüst en Letitia stappen in het huwelijksbootje

Schaatskampioene Ireen Wüst (33) is op haar knieën gegaan voor haar vriendin Letitia. ‘En gelukkig zei ze... JA!’, laat de dolgelukkige sportster vandaag weten bij een foto van een romantisch aanzoek onder de ondergaande zon.

In april 2017 brachten de tortelduifjes hun romance naar buiten. Er volgden foto's van het stelletje, waaronder hun vakantiekiekjes en van andere uitjes. Nu vinden Ireen en Letitia het tijd om een volgende stap in hun relatie te zetten.

De twee zijn momenteel op vakantie op het zonovergoten Curaçao. Daar greep Ireen haar kans om haar grote liefde ten huwelijk te vragen. ‘En gelukkig zei ze .. JA! Wij gaan trouwen!’, schrijft de schaatster bij een drietal foto’s waarop onder meer te zien is hoe ze op een knie gaat voor Letitia. ‘Wifey to be‘ schrijft Ireen trots bij de plaatjes.

De felicitaties voor het koppel stromen inmiddels binnen. Zo schrijft Viktor Brand: ‘Gefeliciteerd!’ en reageert Humberto Tan met twee hartjes. Ook Claudia de Breij feliciteert het koppel met hun verloving. ‘WAT GEWELDIG! Gefeliciteerd lieve mooie vrouwen! Alle geluk van de wereld!’ 

Eerdere relaties

De olympisch kampioen had eerder een relatie met shorttrackster Sanne van Kerkhof en met Bastiaan Klap. Ireen liet in een interview met sporttijdschrift Helden weten dat ze geen voorkeur heeft voor vrouwen of mannen. ,,Ik val op de persoon zelf, het geslacht speelt daarbij geen rol.” 

Volledig scherm
Ireen en haar Letitia © Instagram
Volledig scherm
Ireen Wüst en haar vriendin Letitia de Jong. © Instagram
  1. Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrappen film na schietpartijen VS

    Regisseur The Hunt reageert voor het eerst op schrappen film na schietpar­tij­en VS

    Regisseur Craig Zobel heeft voor het eerst gesproken over het besluit van filmmaatschappij Universal om de release van zijn thrillerfilm The Hunt te schrappen na de meest recente schietpartijen in de Verenigde Staten. De film, waarin een groep rijke mensen op armoedzaaiers jaagt, bleek namelijk te controversieel in het licht van de recente gebeurtenissen. Zelfs president Trump moeide zich met de zaak. Zobel hoopt dat de film toch ooit het daglicht ziet.