Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat omroepbazen met schaamrood op de kaken naar Talitha Muusse hebben geluisterd

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

4 reacties

 • Patrick Roelandt

  7 maanden geleden
  Ik deel dit sentiment wel. Iets minder detain en wat meer een gegronde bescheidenheid en respect voor ervaring zou ik mevrouw Muusse ook toe wensen. Het superieure glimlachje continu maakt het er niet beter op. Qua uitstraling verder en intelligentie komt het vast wel goed, maar neem je tijd en ken jezelf zou ik zeggen.
 • EB

  7 maanden geleden
  Het probleem vandaag de dag. Onder aan de ladder starten is blijkbaar moeilijk als je hoger opgeleid bent. “Ik wil carrière en ik wil ‘t nu!”....hoor ik maar al te vaak. Helaas vallen de vroegtijdig uitgebluste jonkies met bosjes in ‘n burn-out.....en ja....’t was de schuld van de organisatie. In deze casus....maar wat blij verlost te zijn van deze dame op de buis! Plat gezegd; ‘t waffeltje wat minderen, wat meer respect voor ervaring en eerst eens wat presteren...
 • Jan van Gils

  7 maanden geleden
  Je zou toch denken dat Angela de Jong intussen genoeg ERVARING moet hebben om inderdaad een leuk koppie als Talitha niet serieus te nemen. Bovendien kijken mensen met wel ERVARING niet naar de volgens Angela belangrijke talkshowtafel. Op1 is inderdaad een show en daar past Talitha best in.
 • Jan Bos

  7 maanden geleden
  Een schot in de roos. Of eigenlijk zout in een open wond.