Hysterische Adele verwerkt scheiding met ‘goedkoop’ Spice Girls-kaartje

videoEen concert van de Britse meidengroep de Spice Girls dreunt nog na in het hoofd van Adele. De hitzangeres zag haar ‘legendes’ afgelopen weekend optreden in het Londense Wembley Stadion en danste, lachte, huilde en gilde naar eigen zeggen alsof ze weer 10 jaar oud was. Het bleek een prima afleiding van de scheiding waar de 31-jarige Britse superster middenin zit.

In een uitgebreide Instagrampost laat de Someone Like You-zangeres weten dat ze er nooit een geheim van heeft gemaakt hoe gek ze is van Baby Spice, Ginger Spice, Posh Spice, Sporty Spice en Scary Spice. Adele groeide in Londen op met hun muziek en besloot dit weekend met haar beste vriendinnen in de tijdmachine te stappen. ,,Ze hebben me geïnspireerd om te rennen voor mijn leven en nooit achterom te kijken’', aldus Adele, die de Spice Girls bedankt voor de ‘waanzin in haar leven’. ,,Ik zou niet zo ver zijn gekomen zonder deze vijf Britse legendes!’’

Ondanks dat Adele geen vermogen uitgaf aan een concertkaartje voor de VIP-tribune - uit een van haar video's wordt duidelijk dat ze ging voor een ‘normale’ zitplaats - lukte het haar wel backstage te komen. Bij een groepsfoto laten Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton en Mel C weten dat ze van Adele houden.

Lees verder onder de foto.

Vrede

Adele schokte de showbizzwereld twee maanden geleden met de mededeling dat zij en haar man Simon Konecki na een relatie van acht jaar in scheiding liggen. Over de reden van de breuk doen zij beiden geen uitspraken, maar een van haar goede vrienden liet vlak daarna weten dat Adele, die met Konecki zoon Angelo (7) heeft, vrede heeft met de situatie. ,,Het was erg moeilijk voor ze, maar ik denk dat ze het nu een plek hebben gegeven.’’

Het concert dat de Spice Girls (zonder Victoria Beckham) zaterdag gaven, gold overigens als afsluiting van hun Spice World - 2019 Tour. Volgend jaar doen ze Australië aan.

Volledig scherm
Adele poseerde tussen haar idolen alsof ze één van de Girls was. © Spice Girls