Volledig scherm
© RTL

Hung en Denzel nieuwe verleiders Temptation Island

Aan de RTL 5-serie Temptation Island worden nieuwe verleiders toegevoegd. Verleidster Hung en verleider Denzel Blijd stoken vanaf volgende week in de relaties van de deelnemende stellen Demi & Sidney, Rodanya & Morgan, Laura & Roger en Milou & Heikki.

Dat er nieuwe bewoners aan het Temptation-eiland worden toegevoegd, is niet nieuw. De makers van het programma, dat ook wordt uitgezonden door streamingdienst Videoland, laten elk seizoen twee nieuwe verleiders hun intrede doen. Verleidsters Armanda, Ayleen, Demi, Emma, Kimberly, Lizzy, Naomi en Tisha en verleiders Danicio, Gaetan, Giorgio, Jaimy, Jietse, Maxime, Ricardo en Timone werden al gecast.

Voor Hung is Temptation Island niet helemaal nieuw. Ze is een kennis van Lisa, die in 2017 met haar vriend Merijn meedeed. Denzel noemt zichzelf ook wel Denzel Tyrone en is in het dagelijks leven model.

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.