Volledig scherm
© ANP Kippa

Huiselijke talkshow voor Dionne Stax

Nieuwslezeres Dionne Stax krijgt een talkshow op NPO 1, die op 30 december zal worden uitgezonden. In Dionnes Diner  gaat de presentatrice in gesprek met zeven bekende Nederlanders over hun 2018 en waarom het een bijzonder, speciaal of opvallend jaar is geweest.

Dionnes gasten zijn Paul de Leeuw, Rob Jetten, Glennis Grace, Cécile Narinx, Roxeanne Hazes, Kika van Es en Splinter Chabot.

Tijdens de intieme gesprekken bereidt de groep in huiselijke sfeer een diner voor om daarna met elkaar aan tafel aan te schuiven. Dionne stelt het menu samen en heeft voor iedereen klusje bedacht.

De eerste opnames van de show zitten er inmiddels op. ,,Mijn dag stond in het teken van koken, eten en praten. En houthakken, dat ook nog’', vertelt Dionne op Instagram kort over haar nieuwe avontuur. Op de eerste foto’s is te zien hoe de presentatrice met een grijs schort om bij een keukenblok staat, terwijl Paul de Leeuw de tafel dekt.

De NTR zendt het programma op zondag 30 december om 22.40 uur op NPO 1 uit. Als de gelegenheid zich voordoet, komen er komend jaar meerdere afleveringen.

Luister hier naar de podcast waarin onze showredactie de mediafragmenten van 2018 bespreekt: