Hilary Duff na kritiek op haar uiterlijk: Kiss my ass!

Actrice Hilary Duff is helemaal klaar met de kritiek die vrouwen op hun uiterlijk krijgen. Paparazzi hadden een foto gemaakt van de 29-jarige blondine waarop ze nogal wat negatieve opmerkingen kreeg op social media vanwege putjes in haar billen. ,,Kiss my ass", was haar veelzeggende reactie. 

Quote

Ik plaats deze foto voor de jonge meisjes, vrouwen en moeder van alle leeftijden

Hilary Duff

Duff plaatste gisteravond een vakantiefoto van haarzelf en haar 5-jarige zoontje. Ze staat met haar rug naar de camera, waarop je duidelijk haar billen ziet. Daar zouden putjes op te zien zijn. Het is haar reactie op de kritiek die ze kreeg op eerdere foto's die van haar waren gemaakt.

,,Ik plaats deze foto voor de jonge meisjes, vrouwen en moeders van alle leeftijden", schrijft Duff. ,,Ik geniet van een vakantie met mijn zoon na een lang seizoen van opnames, waarbij ik hem soms weken niet heb gezien. Websites en magazines lijken er van te genieten om de oneffenheden van celebs te delen, nou ja ik heb ze inderdaad!"

Ze vervolgt: ,,Mijn lichaam heeft mij mijn grootste cadeau van mijn leven gegeven: Luca. Ik word 30 in september en mijn lichaam is gezond en brengt me waar ik wil zijn. Vrouwen, wees trots op wat we hebben en stop met het verspillen van kostbare tijd in de hoop dat we anders, beter en perfect moeten zijn."

Vervolgens haalt de actrice uit naar haar 'bodyshamers': ,,Jongens (jullie weten wie je bent), jullie  hebben een mooie tijd kapot gemaakt en nu zijn jullie ook nog bodyshamers.  Kiss my ass!" 

Volledig scherm
Hilary Duff. © Photo News