Monique in tranen tijdens de mis.
Volledig scherm
Monique in tranen tijdens de mis. © RTL

Het klapt in Valduggia: Vincent opgeschrikt door ‘felle’ Monique en ‘zweverige’ Sophie

b&b vol liefdeDe emoties schieten alle kanten op in het programma B&B Vol Liefde (RTL4). Zelfs in het Italiaanse Valduggia, waar de kalme b&b-eigenaar Vincent het onder controle lijkt te hebben, gaat het mis. Gisteravond zagen 744.000 liefhebbers hoe nieuwkomer Sophie het datingproces op scherp zette.

 1. Gemiste hint zorgt voor hilariteit bij kijkers: ‘Massageolie, wat moet ik daarmee?’
  B&B vol liefde

  Gemiste hint zorgt voor hilariteit bij kijkers: ‘Massageo­lie, wat moet ik daarmee?’

  Een ongemakkelijk gesprek tussen Bert en Romana heeft gisteravond voor hilariteit gezorgd bij kijkers van B&B vol liefde. Toen de twee samen waren overgebleven in de Franse bed and breakfast van Bert, informeerde Romana of hij misschien massageolie in huis had. Haar bedoeling lag voor de hand, maar Bert tastte voor het oog van 846.000 kijkers in het duister. ,,Wat moet ik daarmee doen dan?’’
 2. Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

  Zag B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob gisteravond zijn geliefde mesthoop geruïneerd worden nadat Segrun en Monica het onkruid uit zijn tuin in de bak dumpten, niet veel later kwam het pas tot een echte uitbarsting. Een pijnlijke, want tijdens een uit de hand gelopen ruzie onthulden de vrouwen eigenlijk niets in Jacob te zien. ,,Op persoonlijk vlak ben je niet benaderbaar voor mij, voor niemand”, maakte Segrun hem duidelijk voor het oog van 826.000 kijkers.