Volledig scherm
Volgens Wendy moet je ‘pakken wat je pakken kunt'. © Brunopress

Het is nu of nooit voor Wendy en Djamila wil maar één ding op Black Friday

black bytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit keer in het teken van Black Friday. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Kleding, gadgets of concertkaartjes? Nee, YouTube-ster Djamila wil op Black Friday maar één ding.

Met nog een maand te gaan tot kerst heeft O‘G3NE-blondine Lisa Vol nu al haar cadeaus in huis.

Presentator Jan Kooijman had dit kekke overhemd vermoedelijk al vóór Black Friday, maar hij is er vandaag enorm blij mee.

Invluuuenza is er, nadat ze fucking vroeg naast haar bed stond, achter gekomen dat haar eerste lesuur is uitgevallen. De blonde vlogster duikt op deze donkere vrijdag haar bed weer in.

Quinty Trustfull viert na Pink Thursday opnieuw feest in Koffietijd, waar volgens de brunette stapels giveaways te winnen zijn.

Miljuschka Witzenhausen is na een trip naar Japan compleet de weg kwijt en is dan ook haastig op zoek naar een sterk zwart drankje.

De Rotterdamse stylist Fred van Leer wil dat iedereen van hem leert, dus hup hup naar die shop!

Volgens Wendy van Dijk is deze vrijdag hét moment om te gaan disqen: intensieve work-outs met een mobile gym die je om je middel en enkels draagt.

Geraldine Kemper is zo blij dat het bijna weekend is dat ze een kortingscode voor haar tijdelijk verkrijgbare kledingcollectie online slingert.

Jim Bakkum gaat met een zwoele blik en trendy petje een zwart weekend in.

Olympisch zwemster Inge de Bruijn heeft voor de gelegenheid een zwart sportpakje uit de kast getrokken en is lyrisch over een lesje High Intensity Reformer Pilates.

The Blue Birds (countrytrio Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise) doen ‘compleet’ mee met de gekte.

Hoewel zwart een van haar lievelingskleuren is, heeft actrice Imanuelle Grives helemaal niets met een dag als Black Friday. Geef haar maar Thanksgiving, dan kan ze dankbaar zijn voor een heleboel dingen.