Volledig scherm
Geraldine Kemper. © ANP

Geraldine poseert zonder topje en Gaby eet op speciale wijze een roze koek

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Als je naar een gala gaat, mag je uitpakken! Dat moet actrice Anna Drijver hebben gedacht, die voor de gelegenheid in het goud gehuld ging met enorme mantel.

De week is doormidden en daarom denkt presentatrice Geraldine Kemper dat de kleren uit kunnen. Met het huidige weer kan dat best frisjes zijn.

Zo trots als zijn karakter Paus zit acteur Achmed Akkabi in een witte stoel. Met zijn hitserie Mocro Maffia  heeft hij twee nominaties voor Gouden Kalveren in de wacht gesleept.

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon (van Nick), dacht even rustig te gaan winkelen. Dochtertje Kiki wilde echter wat aandacht.

Ook presentatrice Miljuschka Witzenhausen viert dat de week doormidden is. Zij doet dat met een bescheiden lach.

Voormalig actrice, maar tegenwoordig fulltime influencer Gaby Blaaser heeft een nieuwe manier ontwikkeld om een roze koek te eten. Het is nog even de vraag of dit een heel populaire bezigheid wordt.

  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”