Georgina Verbaan
Volledig scherm
Georgina Verbaan © BRUNO PRESS

Georgina verandert in dreinende scholier en Isa herdenkt overleden moeder

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Acteur Leo Alkemade is erg in zijn nopjes met onderstaande, volgens hem sublieme selfie.

Roxeanne Hazes heeft er even op moeten wachten, maar nu is het toch nog een feit geworden. De zangeres heeft exact 200.000 volgers 

200k volgers‼️🎊🎉 Alleen maar liefdeeeee😍❤️

4,374 Likes, 127 Comments - DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "200k volgers‼️🎊🎉 Alleen maar liefdeeeee😍❤️"

Actrice Isa Hoes staat vandaag stil bij de verjaardag van haar in 2010 overleden. moeder. Mevrouw Hoes overleed op 23 maart van dat jaar op 82-jarige leeftijd.

Op zijn 23ste verjaardag blikt Charelle Schriek, de vriendin van Martin Garrix, terug op romantische momenten die ze met de wereldberoemde dj beleeft.

Steeds meer bekende Nederlanders ontdekken de nieuwste Snapchatfilters waarmee je jezelf kan veranderen in iemand van het andere geslacht. Komediant Jochem Myjer is welhaast onherkenbaar.

Jochemientje na een middagslaapje! #instamodel #fitgirl #paprikaisdenieuwetomaat #makeuptutorial #makeuplook #makeupartist #fitness #fitnessmotivation #healthyfood #healthylifestyle #blessed 😍

1,992 Likes, 100 Comments - Jochem Myjer (@jochemmyjer) on Instagram: "Jochemientje na een middagslaapje! #instamodel #fitgirl #paprikaisdenieuwetomaat #makeuptutorial..."

Actrice Georgina Verbaan transformeerde moeiteloos in een dreinend kind.

Instagram post by Georgina Verbaan * May 14, 2019 at 8:15am UTC

2,036 Likes, 157 Comments - Georgina Verbaan (@gverbaan) on Instagram

Joëlle Witschge, de verloofde van voetballer Dave Bulthuis, heeft in Zuid-Korea bezoek gekregen van haar moeder die haar de komende tijd zal bijstaan. Het stel verwacht binnenkort een jongetje.

Acteur Barry Atsma heeft een slimme manier bedacht om zijn in oktober vorig jaar geboren dochtertje Bobbi te wiegen. Bobbi is het eerste kind van Barry en zijn vriendin Noortje Herlaar.

Schattig! André, het zoontje van André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg, blijkt nu al fan van spiderman.

Jim Bakkum werkt in een snikheet Miami aan het vervolg van de sexy dansfilm Onze Jongens. Fans kunnen hun hart ophalen: Jim draagt opnieuw niet veel meer dan een wit hemdje.

Wat de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty tegenwoordig uitvoert? Hij heeft in een gigantische versie van Sponge Bob een goed praatmaatje gevonden.

Bibi Breijman hangt gewoon een beetje rond.

De Posjes gaan lekker! Na vanuit Chili een wijnimperium te hebben opgebouwd, werken ze in Nederland - de televisiefamilie verhuisde onlangs naar Friesland - aan more to come.

Het kan niet meer stuk voor kersverse mama Xelly Cabau van Kasbergen met haar mannen Beer en Yono op haar lichtgrijze sofa.