Volledig scherm
Kit Harrington in Game Of Thrones. © HBO

Game of Thrones-ster Kit Harington verlaat afkickkliniek

Kit Harington (32) lijkt een stuk beter in zijn vel te zitten. De Game of Thrones-acteur zou de kliniek in Los Angeles, waar hij verbleef vanwege persoonlijke problemen, alweer hebben verlaten en is momenteel thuis in Londen. Dat is te zien op beelden die verschillende Amerikaanse media delen.

Een bekende van Kit vertelde aan E! News dat de acteur vorige week zijn koffers heeft gepakt om huiswaarts te keren. ,,Hij voelt zich beter en gaat weer verder met zijn leven. Het was een positieve ervaring voor hem om weg te gaan en zichzelf op te laden zonder dagelijkse stressfactoren en invloeden van buitenaf. Hij heeft helderheid gekregen én hoop,” aldus de ingewijde.

De Brit liet zich eind vorige maand opnemen in de kliniek. Waar de acteur voor opgenomen is, blijft onduidelijk. Gespeculeerd werd dat hij erg zou hebben geworsteld met het afscheid van Game of Thrones en daarbij kampte met een alcoholprobleem. Zijn manager bevestigde dat Kit ‘een pauze in zijn schema besloot op te nemen en die zou gebruiken om enige tijd in de kliniek te verblijven’.

In de kliniek kreeg Kit psychologische coaching en gedragstherapie. Daarnaast deed hij veel aan meditatie. Zijn vrouw Rose Leslie, die eveneens in Game of Thrones speelde maar de serie al eerder moest verlaten, stond volledig achter haar man.

 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.