Frozen 2 komt eraan: Disney deelt weer nieuwe beelden

videoNog een kleine twee maanden moeten fans van Frozen wachten op het langverwachte vervolg op de meest succesvolle animatiefilm ooit. In aanloop naar de première heeft Disney een nieuwe trailer online gezet met nog niet eerder gedeelde beelden van de nieuwe film. 

In het tweede deel gaat Elsa achterhalen hoe ze aan haar magische krachten komt. Was ze in het eerste deel nog bang dat die speciale krachten te veel voor de wereld waren, in de nieuwe film hoopt Elsa dat ze genoeg zijn om de wereld te redden. Naast Elsa zijn ook zus Anna, Kristoff en sneeuwpop Olaf weer te zien. Samen trotseren ze weer en wind tijdens een spannende ontdekkingsreis.

Frozen verscheen in 2013 en werd overladen met prijzen, waaronder twee Oscars. De Disneyfilm bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Nooit eerder was een animatiefilm zo succesvol.

Het vervolg draait vanaf eind november in de bioscoop.

Een still uit Frozen 2.
Volledig scherm
Een still uit Frozen 2. © Walt Disney
  1. Emma Heesters wil nu ook solo Nederland veroveren: ‘Songfestival lijkt me leuk’
    PREMIUM

    Emma Heesters wil nu ook solo Nederland veroveren: ‘Songfesti­val lijkt me leuk’

    Emma Heesters heeft een omgekeerde start van haar carrière. Eerst brak de 24-jarige zangeres door op YouTube waar ze covers zingt met miljoenen volgers en een fanschare over de hele wereld tot gevolg. Ze heeft een platendeal in Amerika in haar zak. Vandaag lanceert ze daarentegen pas haar eerste solosingle – ook nog eens in het Nederlands – Waar ga je heen. ,,Eerst maar eens met mijn eigen muziek in Nederland voet aan de grond krijgen.”